Achter de Lens

  • ACHTER DE LENS

    Achter de Lens, hallo ik ben Marc Wallinga, in mei 1993 ben ik als fotograaf begonnen, geïnspireerd pasfoto-marc-wallingadoor Top fotograaf en goede vriend Ad Drenthe in een tijd waar foto’s nog in de donkere kamer werden ontwikkeld(doka). Sinds de komst van de digitale fotografie zijn de mogelijkheden bijna grenzeloos geworden. Maar ook in het digitale tijdperk, of misschien juist nu, is kennis en inzicht, het spelen met licht, het vastleggen van dat ene moment en het ontdekken van grenzen enorm belangrijk om tot het mooiste resultaat te komen. In deze uitdaging ligt mijn passie, ongeacht of het gaat om een portretfoto, een trouwreportage of een productfoto. Nadat de foto is gemaakt, begint het werk in de studio pas echt. Met mijn kennis en creativiteit speel ik met licht, schaduw en kleur om zo een prachtig eindresultaat te creëren. Immers, een goede foto zegt vaak meer dan duizend woorden!
    Ik wens u dan ook veel kijk plezier www.digiwalli.nl en heeft u vragen dan horen wij dat graag van u !

  •