Bruidsfotografie Stadskanaal

 • Bruidsfotografie Stadskanaal:

  TROUWPLANNEN ?

  Bruidsfotografie Stadskanaal: Als bruidspaar moet je voor de grote dag aanbreekt vele keuzes maken. Ook het kiezen van de juiste fotograaf is een van jullie uitdagingen. Geen eenvoudige opgave. Je wilt natuurlijk een smaakvolle, mooi vormgegeven, blijvende herinnering aan deze unieke dag. Haarscherpe foto’s waarop alle speciale momenten van de hele dag zijn vastgelegd.

  Met onze Bruidsfotografie Stadskanaal van Digiwalli Fotografie ben je verzekerd van een prachtige huwelijksreportage, waarbij in elke foto de emotie van dat moment is vastgelegd. Samen met Marc Wallinga gaan jullie op zoek naar de mooiste locatie en dat mag ook buiten Stadskanaal zijn of buiten de provincie Groningen. Ook bespreekt Marc van tevoren jullie specifieke wensen. Misschien wil je wel alle generaties mannen uit je familie op één foto of heb je andere, creatieve ideeën bijna alles is bespreekbaar. Ook is het belangrijk dat hij van tevoren weet in welke stijl jullie het trouwalbum willen hebben. Gaan jullie voor traditioneel, romantisch of willen jullie speciale effecten? Verder kan Marc jullie adviseren op welk moment van de dag het licht op de door jullie gekozen locatie het mooist is. Dit kan ook heel goed voor de inzegening van jullie huwelijk zijn. Door dit ruim van tevoren met Marc te bespreken, kun je dit beter inplannen.

  Bruidsfotograaf Groningen Digiwalli Fotografie biedt bruidsparen de mogelijkheid om, voorafgaand aan de grote dag, een zogenaamde ‘loveshoot’ te laten maken. Zo kunnen jullie wennen aan onze stijl van fotograferen en raak je wat meer vertrouwd met Marc als jullie fotograaf. Ook is het mogelijk een foto uit deze loveshoot te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart of als bedankkaartje voor de gasten.

  Op jullie huwelijksdag zal Marc al vanaf de voorbereidingen meelopen met bruid en bruidegom. Zo ontstaat voor jullie trouwalbum een prachtig, compleet verhaal van jullie dag.Een prachtig werk van Bruidsfotografie Stadskanaal Maar op die manier raak je ook dusdanig gewend aan de fotograaf dat je op den duur vergeet dat hij er is. Zo kan hij de meest spontane en ongedwongen foto’s maken.

  Soorten trouwalbums

  Omdat Marc werkt met een geavanceerde, digitale camera, kunnen jullie kiezen voor een traditioneel trouwalbum of een digitaal trouwalbum. In het laatste geval zullen de foto’s digitaal worden bewerkt en naar jullie wensen als boekwerk of album worden afgedrukt.Bij bruidsfotografie Stadskanaal zijn de mogelijkheden zijn dan eindeloos. Of je nu een aluminium kaft, een leren boekwerk of toch een traditioneel album wilt. Maar Digiwalli Fotografie biedt ook de mogelijkheid om je foto’s te verwerken tot een dvd presentatie. Het is dan jullie eigen keuze om de foto’s alsnog af te laten drukken en in te plakken of op je eigen manier te verwerken.

  Weten jullie nog niet zeker welke keuze het beste bij jullie past, maak dan gerust een afspraak met Digiwalli Fotografie, zodat Marc Wallinga jullie van de verschillende opties voorbeelden kan laten zien en een vrijblijvende prijsopgave kan doen.

  Voor elke beurs is er een reportage !

  Bij  Bruidsfotografie Stadskanaal Digiwalli Fotografie is er voor elke beurs een reportage die allemaal zijn uit te breiden naar ieder zijn wens.Bij elk gekozen reportage zijn de kosten helder en de gemaakte afspraken en kosten krijgt u netjes op papier vastgelegd waardoor er geen verassingen achteraf zijn. Wij werken niet alleen in Stadskanaal en omgeving ook is het bespreekbaar om waar ook in Nederland ons in te zetten, het is zelfs mogelijk om uw bruiloft buiten Nederland door ons vast te laten leggen op de gevoelige plaat, voor meer informatie hierover bel of mail ons.

  En niet te vergeten kunnen wij voor u als u dat wenst uw gehele bruiloft van A t/m Z organiseren en verzorgen zoals trouwlocatie, vervoer, verblijf gasten, uitnodigingen, trouwfeest, artiesten, bands kleding, noem maar op wat nodig is voor jouw mooiste dag. Kom  gerust eens langs of maak een geheel vrijblijvende afspraak wij helpen u graag het gaat tenslotte om uw mooiste dag ! aarzel niet en bel of mail.

  Mooi weer garantie voor elke trouwreportage geboekt bij Digiwalli Fotografie.

  Wij bieden als enige in de regio een mooi weer garantie voor je trouwreportage ! Dit geheel gratis bij elke soort en type reportage. Zo zijn jullie altijd verzekerd van een geweldige reportage van je mooiste dag. Wij maken bij slechtweer tijdens de reportage shoot (aaneen gesloten regen,sneeuw, storm, hagel of andere ongemak, en met uitzondering van de plechtigheid) de reportage geheel opnieuw op een dag met betere omstandigheden of in onze fotostudio.Voor meer informatie over deze garantie neem dan even contact met ons op.

  Digiwalli Fotografie & More

  06-41388568

  info@digiwalli.nl

 • 1210bruiloft-gertgea_259

  Bruidsfotografie Stadskanaal

  Een van de mogelijkheden van Bruidsfotografie Stadskanaal

  Een greep uit onze mogelijkheden voor Bruidsfotografie Stadskanaal

  bruiloft-gertgea_271