Modellenfotografie Stadskanaal

 • Modellenfotografie Stadskanaal:

  Modellenfotografie Stadskanaal bij Digiwalli Fotografie, altijd al graag als een fotomodel op de foto gewild, bij Digiwalli Fotografie & More is dat goed toevertrouwd. Maar ook voor de gevorderde Fotomodellen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over onze eigen Professionele fotostudio met alle denkbare apparatuur en verlichting die nodig zijn om je een hoge resolutie portfolie mee te geven waarmee je echt voor de dag kunt komen bij een modellenbureau, maar ook gewoon bij je familie,vrienden en kennissen.

  Ook kunnen wij van diverse professionele locatie’s gebruik maken waar wij de shoting kunnen houden. Bij Modellenfotografie Stadskanaal tevens is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding gebruik te maken van onze  kapper en visagiste en styliste. Uiteraard mag je het ook helemaal zelf doen of je eigen kapper, visagiste en of styliste mee nemen daar ben je bij ons helemaal vrij in !

  En mannelijke modellen… kom op jullie zijn ook van harte welkom ! Wel is het bij ons de afspraak dat wanneer je onder de 16 jaar bent er altijd een ouder/verzorger bij de shoting aanwezig moet zijn ! Ook dien je te kunnen aantonen dat je toestemming van je ouders hebt mocht je nog geen 18 jaar zijn. Hiervoor krijg je bij aanmelding een verklaring mee voor je ouders/verzorgers of deze per post/mail toegestuurd !

  Heb je zelf een thema die je graag uitgewerkt wil zien op de foto,  overleg dit met Modellenfotografie Stadskanaal, de fotograaf en zorg voor je kleding, accessoires, schoeisel, make up deodorant extra kleding enz  . TIP: bij een bikinishot niet te strakke kleding dragen anders bestaat de kans op knelplekjes of hinderlijk striemen. Na de shoting worden de mooiste foto’s nabewerkt en alles in hoge resolutie op HQ fotopapier geprint en op een cd bij je afgeleverd.

  Heb je helemaal geen ervaring dat geeft niet we nemen voor jou ruim de tijd en tegen zeer gunstig tarief. Bij Modellenfotografie Stadskanaal is resultaat het belangrijkste wil hierover meer informatie mail of bel ons even we helpen je graag !

  Voor meer informatie bel ons gewoon even of vul ons contact formulier in dan bellen wij jou zo snel mogelijk !

  Modellenfotografie Stadskanaal

  06-41388569

 • Modellenfotografie Stadskanaal

  Licht, beleving en natuurlijk jij als model zijn onlosmakend met elkaar verbonden

  Marc Wallinga Portretfotografie

   

  Modellen fotografie

  Zwart/wit mooi en tijdloos

  Modellenfotografie Stadskanaal Marc Wallinga
  Modellenfotografie Stadskanaal

  Vele mogelijkheden om als model te poseren

  Mooie modellen, prachtige locatie, ontspannen
  Modellenfotografie Stadskanaal

  Elk perspectief geeft zijn eigen blik en sfeer